S ponosom želimo podijeliti važnu vijest o unapređenju naše proizvodnje. Nedavno su naši zaposlenici Nuraga Šehrić, Mirza Mujkanović, Aldin Muslimović i Kenan Salihbašić prošli obuku u kompaniji Michael Weinig AG, koja nam je omogućila stjecanje ključnih znanja za implementaciju najnovije tehnologije u našu proizvodnju drvene stolarije.

Ovaj korak posljedica je nedavne nabavke tri vrhunske mašine koje će biti ključne za naš proces proizvodnje drvenih vrata, prozora, kliznih stijena i ostalih proizvoda. Contorex Vario XS, Opticut S50 i Powermat 700 nisu samo tehnički izuzetne, već su i prvi primjerci ovakvih mašina u Bosni i Hercegovini.

Opticut S50

Mašina koja osigurava optimalno rezanje i optimizaciju materijala, s ciljem smanjenja gubitaka i poboljšanja ukupne učinkovitosti.

Contorex Vario XS

Kompaktna CNC mašina koja pruža izvanrednu fleksibilnost i preciznost. Idealna je za proizvodnju prozora, vrata i drugih drvenih komponenti, a nudi jednostavno upravljanje, visoku fleksibilnost i visok kvalitet obrade.

Powermat 700

Mašina za obradu drveta koja kombinuje inovaciju, preciznost i visok nivo efikasnosti. Njen jedinstven koncept rada omogućava brzo podešavanje i visok nivo ponovljivosti, čineći je idealnom za proizvodnju visokokvalitetnih drvenih elemenata za prozore, vrata, klizne stijene i druge slične proizvode. 

Ponosno ističemo da smo prvi u Bosni i Hercegovini koji posjeduju Contorex Vario XS obradno rezni centar, te da smo prvi u regiji koji imaju liniju proizvodnje sa ove tri mašine.

Ove slike prikazuju predanost našeg tima da se konstantno usavršava kako bismo vam pružili vrhunske proizvode.

Radujemo se dijeljenju ovog postignuća s našim klijentima, partnerima i svima koji prate razvoj naše firme. Ostanite s nama jer ćemo vas redovito informirati o novostima i projektima koje razvijamo u našem novom pogonu.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

GORE